Landnet Solutions
Mentenanță, service și suport IT ... din 1998!

Securitate IT

Securizează și Protejează Afacerea ta

Tehnologia este importantă pentru succesul afacerii tale. Securitatea cibernetică este critică! Si este esențială pentru menținerea productivității și eficientei companiei tale, dar, mai ales, pentru reputația acesteia.
Ca specialiști în securitate IT, oferim soluțiile necesare pentru combaterea atacurilor și ne asigurăm că afacerea ta nu are de suferit.

De la sfaturi strategice și consultanță, pană la migrare în Cloud, răspuns la incidente și servicii de mentenanță IT, avem capacitatea de a te ține departe de criminalii cibernetici.

Oferim servicii de securitate IT, precum și soluții de recuperare, în caz de dezastru (Disaster Recovery), construite pentru a proteja infrastructura ta IT de orice întrerupere și acces neautorizat.
De la monitorizarea echipamentelor tale și pană la funcții avansate de securitate, echipele noastre de specialiști au capacitatea și experiența de a te degreva de aceste griji.

Serviciile noastre de securitate IT includ:
 • 1

  Instalare, configurare Firewall

 • 2

  Securitatea retelelor de date

 • 3

  Soluții Antivirus

 • 4

  Filtrare Web

 • 5

  Securitatea aplicatiilor

Întrebări? Contactează-ne!

Soluții pentru afaceri

Mentenanță, service și suport IT

Ne ocupăm de infrastructura ta IT, pentru ca tu să te poți concentra pe afacerea ta. Vezi acum ce putem face pentru tine!